Kako biti “tu” za svoje dijete sportaša

Petar Nikolić i Luka Škrinjarić iz Mentalnog treninga na ovogodišnjoj Rijeci psihologije zajedno s prisutnim roditeljima sportaša pokušat će odgovoriti na pitanje Kako biti “tu” za svoje dijete sportaša? Rijeka psihologije provodi se četvrtu godinu zaredom u okviru Tjedna psihologije koji se obilježava na državnoj razini s ciljem prikaza širokih i različitih mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice. Cilj projekta je popularizacija psihologije i promicanje njenog položaja u društvu kroz organizaciju popularnih predavanja, radionica, promocija, debata, tribina, izložbi i znanstvenih kafića u različitim prostorima na području Rijeke. Više o Rijeci psihologije možete saznati ovdje

Rijeka psihologije 2015

Veliku ulogu koju roditelji imaju u životima mladih sportaša prati velika odgovornost. Ponekad u najboljoj namjeri roditelji ne uspijevaju pomoći svojem djetetu da bude sretno u sportu i ostvaruje bolje rezultate.
Sportski psiholozi Petar Nikolić i Luka Škrinjarić će roditeljima ponuditi strategije i znanja kojima mogu ostvariti uspješan odnos sa svojim malim sportašima.

sad_child_at_a_stone_wall_205292

Predavanje je namijenjeno prvenstveno svim roditeljima mladih sportaša, iako su pozvani svi zainteresirani za ovu temu.
Vidimo se u četvrtak, 19.2.2015. u 17:30 sati u Narodnoj čitaonici na Korzu.