Mentalni trening za sportske trenere

Sebastian Knapić i Petar Nikolić sudjelovali su 12. i 13. srpnja na edukaciji “Mentalni trening za sportske trenere”. Edukaciju je održao sportski psiholog Igor Čerenšek, uz pomoć svog tima iz Zagreba, u Sport Clubu Leone na Drenovi.

Igor Čerenšek

Teme koje su pokrivene tijekom edukacije bile su motivacija, fokus i anksioznost u sportu.

Mentalni trening za trenere_teme

Osim što su treneri imali prilike naučiti neke tehnike kojima se sportski psiholozi služe u svom radu kako bi pomogli sportašima, mogli su vidjeti kako sa sportašima radi profesionalan tim stručnjaka. Vrhunski rezultati posljedica su dugoročnog planiranja i programiranja i potpune predanosti zadatku. Sportski treneri koji žele najbolje za svoje sportaše, svoj tim i sebe trebaju tako razmišljati, usprkos stihiji koja vlada u svim sportskim sustavima i organizacijama.

Mentalni trening za trenere_polaznici

Najveća korist za SPRINT je uspostavljanje kontakta i suradnje sa sportskim trenerima koji naglašavaju iste vrijednosti koje su naše članove i potaknule na okupljanje i zajedničko djelovanje. Zahvaljujemo se Igoru i njegovom timu na gostovanju u Rijeci i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu.