Stručna konferencija za trenere “Sprintajmo zajedno”

Udruga Sprint poziva Vas na sudjelovanje na stručnoj konferenciji za nogometne trenere koja će se održati u subotu i nedjelju, 10. i 11. siječnja 2015. u Dvorani Mladosti u Rijeci.
Konferenciju smo zamislili i organizirali s ciljem stručnog napredovanja nogometnih trenera. Osim nogometnih trenera, poželjet ćemo dobrodošlicu svim sportskim djelatnicima koji smatraju da će im prisustvovanje konferenciji koristiti u njihovom radu. Plakat s osnovnim informacijama o konferenciji možete vidjeti ovdje.

plakat konferencije slika-2

Sudionike očekuju četiri teorijska predavanja u prijepodnevnim satima u subotu i nedjelju i četiri pokazna treninga svakog dana, nakon pauze za ručak. Ukupno na konferenciji očekujemo osam predavača koji će obraditi osam različitih tema.

SUBOTA, 10.1.2015.
Dado Kondić, član Sprinta, predstavit će nam u teoriji i praksi trening s vratarima.
Mario Tot, predavač na Akademiji HNS-a i bivši trener Dinama predavat će na temu transformacije nakon osvojene lopte i napraviti pokazni trening.
Dario Bašić, trener drugoligaša Lučkog i analitičar u A reprezentaciji u teorijskom dijelu napravit će analizu utakmice, da bi u praktičnom dijelu predstavio trenažne sadržaje kojim ćemo se suprotstaviti protivniku nakon analize.
Igor Cvitanović, pomoćni trener Dinama, predavat će o taktičkom radu s napadačima i pokazati svoju viziju rada s napadačima u praktičnom dijelu.

NEDJELJA, 11.1.2015.
Igor Šijanec, voditelj Škole nogometa 1. gol, predavat će o planiranju i programiranju u školi nogometa. Pokazni trening s prednatjecateljima poslijepodne će odraditi treneri iz Sprinta Sebastian Knapić i Petar Nikolić
Alen Horvat, trener Bistre, predavat će na temu tranzicije u fazu obrane u modernom nogometu.
Goran Gajzler, trener NK Naprijed predavat će na temu visoko intenzivnog treninga u pripremnom razdoblju. Naglasak će biti na razlikama između amatera i profesionalaca, a na temelju saznanja koje je kolega Gajzler dobio kao gost Roberta Prosinečkog u turskoj ligi.
Davor Lješević, bivši kondicijski trener Rijeke i Pomorca,na konferenciji će govoriti o treningu snage u nogometu te napraviti pokazni trening u poslijepodnevnim satima.

Cijena sudjelovanja na dvodnevnoj konferenciji iznosi 250,00 kuna. Za sve sudionike koji će uplatu izvršiti u 2014. godini, cijena iznosi 200,00 kuna. Pojedinačno sudjelovanje po danu iznosi 150,00 kuna za sve sudionike koji žele prisustvovati samo jednom danu konferencije. Kao posebnu pogodnost za trenere iz istog kluba ističemo da na svake dvije uplaćene kotizacije iz jednog kluba, jednu kotizaciju Sprint poklanja besplatno.

Molimo sve kolege koji se prijavljuju na konferenciju da nam se prijave putem e-maila i uz svoje ime i prezime napišu OIB i kontakt telefon. Uplate kotizacija možete izvršiti na IBAN: HR4224840081107134022 putem internet bankarstva ili opće uplatnice. Molimo vas da u poziv na broj upišete svoj OIB, u model plaćanja 00, a u svrhu plaćanja „Prezime – kotizacija Sprintajmo zajedno“. Primjer točno ispunjene uplatnice možete vidjeti ovdje.

Informacije o konferenciji možete pratiti na internet i Facebook stranici Sprinta. Svi zainteresirani mogu potražiti dodatne informacije na e-mail adresi sprintudruga@gmail.com ili kod članova Organizacijskog odbora:
• Dado, 091/3266821
• Petar, 092/1170961
• Sebastian, 091/5765064

Stojimo vam na raspolaganju i radujemo se zajedničkom učenju.

rss-logoNogometna-akademija

Udruga Sprint želi zahvaliti na pomoći pri organizaciji ove konferencije pokroviteljima, Riječkom sportskom savezu i Akademiji Hrvatskog nogometnog saveza. Također se zahvaljujemo sponzorima koji su prepoznali naš rad, IndeXSportu, Pekari Vojak i Restaurant Ružmarin.

indexsport

pekara vojak_logo